O nama

Preduzeće BOB doo osnovano je davne 1992 godine. Osnovao ju je Milan Vukovljak, a primarna delatnost je bila trgovina. Kako se firma godinama razvijala ,tako je rastao broj zaposlenih radnika, kapital firme i mnoštvo zadovoljnih korisnika. Danas broji 30 radnika, raznih kvalifikacija. Posedujemo inženjere sa svim pratećim licencama, ekonomiste, pravnike, visoko specijalizovane ljude za građevinu itd.Danas, ponosno možemo da se pohvalimo da smo jedni medju vodećim kompanijama u proizvodinji i ugradnji ALUMINIJUMSKE i PVC stolarije širom Srbije.Iza sebe imamo na hiljade napravljenih i ugrađenih prozora raznih profila,vrata različitih materijala,panela..
Takođe radimo i limariju (sanaciju krovova raznih materijala),bravariju (metalne,čelične konstrukcije,hale,hladnjače..) kao i sve završne radove u građevinastvu.
Zbog mnoštva adaptiranih stambenih objekata,javnih institucija (bolnica,skola,fakulteta,vrtica,termoelktrana,svratista za decu,pijaca itd) ,zadovoljnih korsnika nasih usluga,imamo obavezu više da nastavimo da radimo sa punom predanošću i preciznošću kao što smo radili i do sada.